Executive OLAP – Værktøj til datahåndtering

Et nyskabende værktøj til opbygning, præsentation og analyse af multidimensionale datasæt. Værktøjet gør det let at manøvrere og analysere store datamængder. Diagrammer, farvemærkede data og mange præsentationsmuligheder gør det let at bevare overblikket. Complex becomes simple.

Mangler du overblik over virksomhedens multidimensionale data?

Det er ikke nødvendigt at være EDB-kyndig eller et matematisk geni – programmets høje brugervenlighed gør, at alle kan være med.

Introduktion af OLAP kube

Billedet viser princippet for opbygningen af en OLAP kube. Den store terning er dannet af datakuber. Den blå række som er trukket ud af terningen repræsenterer et månedsdiagram for produkt nummer 7 fordelt på kunder.

Hver kube/terning repræsenterer aggregeringer (typisk sum eller gennemsnit) af måledataene (f.eks. salg eller avance) begrænset på de valgte dimensioner.

For den valgte datakube vises eksempelvis data for kunde 9, produkt 6 i januar måned.


Produkt fordele

Brugervenlig datasortering

Data kombineres præcis som du ønsker det, og opstilles let ved brug af “Drag-and-Drop”. Sortering og filtrering klares med få klik, dermed bearbejdes og overskues større datamængder på et øjeblik – aldrig har det været lettere!

Diagrammer giver overblik

Dine data kan præsenteres grafisk og udskrives i rapporter der både kombinerer data og grafik. Det er muligt at vælge mellem flere forskellige diagramtyper og indstillinger der giver dig det nødvendige overblik.

Datamærkning

Opret farvemærkninger på dine data indenfor ønskede intervaller – både for tal og procenter. Datamærkning gør, at dine øjne straks fanger “Gode” eller “Dårlige” resultater, som kræver din opmærksomhed. Store datamængder er ingen hindring for overblik!

Drilldown – ét klik!

Når en total eller et gennemsnit afviger fra det forventede, kan det ofte være interessant at kigge nærmere på, hvad der ligger til grund for resultatet. Med et dobbeltklik kan du få vist de detaljeposter, der ligger til grund for det valgte resultat – et såkaldt drill-down.

Har du brug for mere information

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information. Se også vores brochure med yderligere information om Executive OLAP.

Solid Software Development ApS
Nytorv 3,3. tv
DK-9000 Aalborg
Telefon 70 23 20 40
Email office@ssd.dk