PharmaFakt – Veterinær apotekadministration

Et administrationsprogram som benyttes af en række danske apoteker – primært til veterinærekspedition.

PharmaFakt LogoPharmaFakt dækker alle apotekets behov på det veterinære område. Det gælder alt fra vareekspedition til offentlig indberetning. Desuden er PharmaFakt integreret med regnskabssystem og PBS-løsning. Kort sagt: “det komplette setup for et dansk veterinærapotek”.

PharmaFakt har sin egen nyhedsside (www.pharmafakt.dk) hvor relevant information gøres tilgængelig for systemets brugerne.


Produkt fordele

Overskueligt menusystem

PharmaFakt består af ti menupunkter med tilhørende undermenuer. Der er kartoteker til både Varer, Kunder, Ekspeditioner, Rekvisitioner, Lagersedler mv. Hvert kartotek giver overblik og kontrol over indholdet, med søgefunktion samt adgang til redigering af de enkelte elementer.

Tidsbesparende ekspedition

Systemet gemmer tidligere ordinationsforslag så de automatisk fremkommer ved fremtidig ekspedition af kunden. Dermed spares både tid og unødige tastetryk ifb. med vareekspedition.

Dataudveksling med program til central administration

Rutine- og vedligeholdelsesopgaver styres centralt. Eksempelvis opdateres varerne dagligt med seneste priser og øvrig vareinformation. Desuden foregår indberetning til myndighederne ligeledes centralt.

Eletronisk varebestilling

Brugerne kan danne bestillingsforslag baseret på minimumslager og afsende bestillingen elektronisk til leverandøren – dermed begrænses manuel indtastning til et minimum.

Udskrifter

PharmaFakt indeholder mere end 50 forskellige udskrifter. Udover de obligatoriske (Faktura, Følgeseddel, Rekvisition, Lagerseddel) indeholder systemet også en række udskrifter som er målrettet til at imødekomme de informationskrav der stilles til et veterinær apotek. Derudover indeholder programmet naturligvis også en række købs- salgs- og varestatistikker som giver det nødvendige overblik over driften.

Integreret PBS-løsning

PBS administreres i PharmaFakt. Det gælder både de opkrævninger der sendes til PBS, og de information der kommer fra PBS om tilmeldinger, kvitteringer og betalinger.

Integreret med Mamut Business Software

PharmaFakt dataudveksler automatisk med programmet Mamut Business Software der benyttes som regnskabsprogram. Kunder og leverandører overføres såvel som fakturaer, rekvisitioner og lagersedler.
Solid Software Development ApS
Nytorv 3,3. tv
DK-9000 Aalborg
Telefon 70 23 20 40
Email office@ssd.dk