Xena – Fremtidens køkkenadministration

Xena er et program til køkkenadministrationen i ét brugervenligt, hurtigt og moderne system. SSD har bidraget til udviklingen af Xena som ejes og sælges af Maxys A/S. Xena er designet til at kunne integrere alle køkkenerne i en kommune – både central, produktions- og modtagerkøkkener. Xena byder på helt nye muligheder inden for planlægning, næringsberegning, produktion og udbringning. Lynhurtige beregninger og fleksible rapporter gør det behageligt at arbejde med Xena i hverdagen.

Produkt fordele

Moderne teknologi

Xena er bygget på moderne teknologi, hvilket gør systemet ideelt til installation på citrix. Det betyder også, at hastigheden stadig er i top, selv om der tilkobles mange køkkener og brugere.

Brugervenligt menusystem

Xena består af syv hovedmenupunkter med tilhørende undermenuer – som alle kan tilgåes via genvejstaster. Der er kartoteker til både Kunder, Retter, Opskrifter, Råvarer mv. Hvert kartotek giver overblik og kontrol over indholdet, med søgefunktion samt adgang til redigering af de enkelte elementer.

Har du brug for mere information

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information. Se også vores brochure med yderligere information om Executive OLAP.

Solid Software Development ApS
Nytorv 3,3. tv
DK-9000 Aalborg
Telefon 70 23 20 40
Email office@ssd.dk